A la comarca es poden gaudir de nombroses activitats

 

Visites a:

 

viñeta

Celler cooperatiu, situat a El Pinell de Brai, és un  edifici d’estil modernista, construït per Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, a la façana es destaca el fris de ceràmica vidriada 45 metres de llarg realitzat per Xavier Nogues, que representa quadres al·legòrics a les feines del camp, l’oli i el vi, amb grotesques figures de caçadors, veremadors i barrilaires, i destaquen a nivell arquitectònic els arcs parabòlics del seu interior. Es un monument al vi, a l' oli, a la pagesia i l’arquitectura de començaments de segle que perdura en l’actualitat.

viñeta

Centre d’interpretació Veus del front. Muntatge i audiovisuals, que explica l'important paper dels misatges i la propaganda al llarg de la batalla de l'Ebre, situat a El Pinell de Brai. lloc de reflexió d’una tragèdia a les nostres terres " la Batalla de l'ebre".

viñeta

Cota 705, mirador situat a la serra de Pandols amb vistes panoràmiques. Hi ha el monument de la lleva del Biberó.

viñeta

La via verda aprofita l’antiga línia del ferrocarril que  unia les poblacions de Tortosa i Alcanyís, podem gaudir de excursions a peu, a cavall i en bicicleta.. podem anar des Pinell fins a Arnes passant per la Fontcalda (Area recreativa) - Bot -  Horta i des de  Pinell a Tortosa passant per Xerta i Aldover.  comarca del Baix Ebre.

viñeta

El Centre Picasso, situat a Horta de Sant Joan, és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar Picasso el que va establir uns forts lligams  a Horta, tan pel que fa a l’aspecte artístic com a l’afectiu. Un antic  Hospital, es l’edifici de l’actual seu del Centre Picasso, edifici renaixentista construït l’any 1580, aquí  s’exposa, de forma permanent, les reproduccions facsímil,  de pràcticament totes les obres realitzades en les dues estades a Horta de sant Joan  d’altres obres realitzades a Barcelona i a París, vinculades a horta.

viñeta

El  Museu Batalla de l’Ebre, situat a Gandesa, es pot visitar i compta en  material bèl·lic i documental, recollit  per un grup de persones interessades amb la història   i cultural de l’època, compresa fonamentalment entre els mesos de Juliol a Novembre de 1938, data en que va tenir lloc la Batalla de l’Ebre dintre de tot el context de la Guerra Civil Espanyola.

viñeta

Excursions, Escalada. Barranquisme, Senderisme

viñeta

i Gaudeixi d’aquets i d’altres indrets a la nostra comarca.

 

viñeta

L’entorn comarcal

 

viñeta

Espai de la batalla de l'Ebre Incluo tot un segit de rutes per espais històrics i centres d’interpretació distribuïts al llarg de la terra Alta. poble vell de Corbera, Espai Històric de les Devees, Espai històric dels barrancs, memorial de sant Bertomeu de les Camposines Cota 705,...

viñeta

Pobles del matarranya, Vall de Roures Calaceit, cretes...,

viñeta

 Delta del Ebro, A 50 km  parc natural.

viñeta

Els Ports de Tortosa-Beceit a 35 km  important parc natural del sur de Catalunya. per Horta de Sant Joan,

viñeta

Coves de Benifallet,  a 5 Km del Pinell, coves de estalactites y estalagmites de les més importants de Catalunya i d'Espanya

viñeta

Castell de Miravet a 12 Km del Pinell, un autèntic castell templer,   l’últim pas de barca sense motor a l'Ebre.

viñeta

Riu Ebre a 6 Km

viñeta

Equitació (25Km)

viñeta

Golf (45 Km.)

viñeta

Port Aventura a 60 Km.

viñeta

Gandesa, a 9 Km de capital comarcal de la Terra Alta.

viñeta

Tortosa A 26 Km de , capital de les Terres de l'Ebre.

viñeta

...

La Web ha sido realizada por Ebresoft Informatica S.L.U . ® © 2005-2007  Todos los derechos reservados.